Prvi dan, 26.01.2015. - ponedeljak
Prvo merenje: 70 kg
Jutro:
1. Topla limunada sa medom 200 ml (1 kašičica meda, par kapi limuna)
2. Vežbe 5 Tibetanaca I serija, 20 vežbi
3. Doručak u 8,30 h
Palačinke od heljde sa mladim sirom i pečenim paprikama
Recept:
1 jaje
heljdino + integralno brašno
kisela voda
malo suncokretovog ulja
Zamesiti gušće palačinke, ispržiti na keramičkom tiganju (bez masnoće)
Izmrviti viljuškom tri veće kriške mladog kravljeg sira, dodati 1 kašiku kisele pavlake, malo posoliti morskom solju. Smesom premazati palačinke i na jedan kraj svake palačinke dodati pola oljuštene pečene paprike (iz zamrzivača, ako ih ostavljate). Urolati i ređati u okruglu tepsiju. Preliti umućenim jajima (2 kom) sa kašikom kisele pavlake. Zapeći 10 min na 200 step.C.
4. Brza šetnja cca 5 km
5. Zeleni čaj 1/2 lit
6. Šolja vode sa Mg
Podne:
1. Ručak u 13,30 h
Pečeni šampinjoni na maslacu i sa đumbirom
Salata (1/4 srednje glavice zelene salate "puterke", 1/2 paradajza, 1/2 paprike, 3 masline, rukola, par kapi maslinovog ulja i limuna, morska so)
2. Šolja čaja od hibiskusa
3. Kafa (nes, bez mleka)
Veče:
1. Večera u 18,30 h
Mešana salata (kao za ručak)
Jedna mala dinstana juneća šnicla
2. Dve šolje čaja od cveta kamilice
Нема коментара:
Постави коментар